Mikä on Blue Corner Sport?

MIKSI BLUE CORNER SPORT?

Olemme toimineet laadukkaiden kamppailu-urheilutarvikkeiden maahantuojana Suomessa jo lähes kahdenkymmenen vuoden ajan. Oma historiamme kamppailulajien parissa alkoi jo 40 vuotta sitten. Etumme on juuri kokemus, käytämme itse varusteitamme ja valmennamme niillä mestareita. Tiedämme, mitä varusteilta vaaditaan ja osaamme valita parhaat tuotteet, jotka sopivat niin harrastajalle, kuin vaativallekin kilpailijalle. Hyvien Thaimaan kontaktiemme kautta voisimme maahantuoda millä tahansa tuotemerkillä varustettuja varusteita, olemme valinneet omat tuotteemme kuitenkin yksinkertaisesti siitä syystä, että ne ovat laadultaan parasta ja kestavät myös käytössä.

Olemme kuitenkin halunneet pitää hinnat edullisina, jotta varusteiden käyttäjien olisi mahdollista hankkia ne kohtuulliseen hintaan. Emme ole painottaneet markkinointiamme kalliisiin väriesitteisiin ja ilmoituksiin, koska meillä ei ole siihen tarvetta, emmekä halua kuluttajan maksavan niistä, vaan pelkästään kunnon varusteista.

TOIMINTA-AJATUKSENA LAATU, KESTÄVYYS JA HINTA

Toiminta-ajatuksenamme on alusta asti ollut nimenomaan laadukkaiden ja kestävien kamppailu-urheilutarvikkeiden maahantuonti ja myynti.

Ja todella  myös järkevään hintaan.

Alunperin tuotteita valitessamme luotimme ammattilaisiin: kysyimme thaimaalaisilta asiantuntijoilta, jotka olivat valmentaneet useita niin thainyrkkeilyn-, kuin ammattinyrkkeilynkin mestareita, mitä varusteita he itse käyttävät ja suosittelevat. He nimenomaan vaativat varusteiltaan kestävyyttä ja käyttömukavuutta ja valitsevat huolella tehtaan, jonka tuotteita käyttävät.

Saman ovat huomanneet jo muutkin, esim monet maailman huipputason ottelujärjestäjät. Esimerkkeinä: tämänhetkinen thainyrkkeilyn ykkösstadion, Rachadamnoen, lisäksi myös K1-organisaatio ja thainyrkkeilyn ammattilaisliitto WMC. saman tehtaan varusteita on käytetty myös esim IFMA:n amatöörien MM-kilpailuissa.

Kaikkien edellämainittujen illoissa on käytetty saman tehtaan varusteita, vain varustettuna kulloinkin halutulla logolla (esim Racha Boxing, MTG jne).

Suomessa saat nämä samat huipputason varusteet Blue Corner Sportin nimellä varustettuna. Sekä potkunyrkkeilyn, että thainyrkkeilyn kotimaisissa arvokilpailuissa on ollut käytössä Blue Corner Sportin varusteita.  Myös Scandinavian Shooto-organisaatio ja Suomen Vapaaotteluliitto on valinnut Blue Corner Sportin tuotteet virallisiksi varusteikseen.

MENESTYSTÄ TESTISSÄ, MUTTA MYÖS KÄYTÖSSÄ

Fighter-lehti testasi Suomessa 14 eri hanskamerkkiä ja Blue Corner Sportin hanska oli koko testistä ainoa, josta ei löytynyt mitään negatiivista sanottavaa. Varusteiden käyttäjän kannalta on toki tärkeämpää, että varusteet kestävät käytössä, eivätkä vain lyhyen testin ajan.

Yhtenä osatekijänä etenkin hanskojemme tarrakiinnitys on saanut kiitettävää palautetta asiakkailtamme, Blue Corner Sportin hanskan erotat  usein myös siitä, ettei sitä ole teipattu ranteesta, että se pysyisi kiinni. Tottakai myös hanskojen muut ominaisuudet, kuten hanskan istuvuus käteen ja ”tukevuus” ovat huippuluokkaa. Blue Corner Sportin varusteethan tehdään edelleenkin pääasiassa käsityönä ja niiden laatu tarkastetaan yksilöllisesti ennen tehtaalta lähettämistä.

Tutustu hinnastoihimme rauhassa. Lisätietoa ja kuvia tuotteistamme löydät nettisivuiltamme: www.bluecornersport.com. Vastaan myös mielelläni kysymyksiin, mikäli haluat kysyä lisää esim puhelimitse tuotteistamme tai samalla esim treenaamisesta. Mikäli Sinä, tai seurasi harrastaja suunnittelette treenimatkaa Thaimaaseen, voimme tarjota treenipaikaksi huipputason ammattilaissalia Bangkokissa, jossa voit harjoitella todellisten huippujen kanssa.

Harrastajana tai kilpailijana haluat varmasti parasta, valmentajana taas tarjota harrastajillenne varusteita, jotka ovat kestäviä ja turvallisia.

Kokemuksesta tiedän, että Blue Corner Sportin varusteet täyttävät nämä vaatimukset.

 

Pertti Nurmi

Blue Corner Sport

040-5408426                                                                                                      

www.bluecornersport.com

bluecornersport@hotmail.com

Powered By OpenCart
Blue Corner Sport © 2024